O nama

Vizija

Biti trajan i odgovoran partner svojim kupcima koji će sigurno prepoznati našu viziju da uvijek zadovoljimo sve njihove želje, potrebe i očekivanja.

 

Misija

Uporno raditi na ispunjenju svih želja, potreba i očekivanja naših kupaca osiguravanjem visoke kvalitete svojih proizvoda i praćenjem trendova na tržištu, vodeći računa o tome da poštivamo sve standarde u pogledu odnosa prema svojim zaposlenicima kao i standarde po pitanju zaštite okoliša.

 

SAMBI  - povijest

Tvrtka Sambi osnovana je sada već davne 1994. godine kao rezultat poduzetničke ideje o pokretanju posla u kojem bi naš core business bio proizvodnja kave za domaćinstvo.  Od  samog svog početka pa tako i danas,  tvrtka SAMBI d.o.o.  je koncipirana i funkcionira kao jedan obiteljski biznis, ali ne samo po pitanju vlasništva  već i po pitanju osnovnih životnih vrijednosti koje nastaju u obitelji i na kojima temeljimo naš profesionalni razvoj.

Kako to već biva u poduzetništvu,  proizvodnja kave bila je samo početak i ulazak u poduzetničke vode. Nije trebalo dugo čekati da iz naših pogona počnu izlaziti i prve litre sirupa za pripremu osvježavajućih bezalkoholnih napitaka. Zatim pokrećemo proizvodnju gaziranih pića …

Na kraju zaokružujemo cijelu priču, izlistavamo kavu za domaćinstvo iz našeg proizvodnog asortimana,  pokrećemo proizvodnju voćnih sirupa i ostajemo do danas usko vezani samo za proizvodnju voćnih sirupa, sirupa za pripremu osvježavajućih bezalkoholnih napitaka i gaziranih pića.

 

SAMBI - danas  

Gledajući vrijeme koje je iza nas, smatramo da smo uspjeli udovoljiti zahtjevima tržišta i svojih krajnjih kupaca te im se dovoljno približili tako da mogu dugoročno računati na naše proizvode.

Danas je SAMBI jedna moderna obiteljska tvrtka koja je  investicijom u poslovnu zonu ISTOK u Bjelovaru stvorila sebi još bolje uvjete po pitanju proizvodnje, skladištenja i distribucije svojih proizvoda. Investirali smo u jedan moderan objekt ukupne površine 2.000 m2 u kojem se nalaze proizvodnja, visokoregalno skladište kapaciteta 350 paletnih mjesta i uprava.

Prepoznati smo i od strane renomiranih trgovačkih grupacija kao i od strane velikih trgovačkih lanaca tako da za neke od njih proizvodimo robne marke i voćnih sirupa i gaziranih pića.

Naše proizvode danas možete  kupiti u „malom dućanu“ u susjedstvu ili u manjim ili većim trgovinama velikih trgovačkih grupacija kao i u velikim trgovačkim lancima.

Gledajući sve ukupno i uključujući  i robne marke, naši proizvodi mogu se kupiti u više od 3.000 manjih ili većih trgovina ili trgovačkih centara na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

Možda nismo najjeftiniji na tržištu, ali to nam i nije bio cilj, naš cilj je zadovoljan krajnji kupac. Kvaliteta i cijena proizvoda koju mi nudimo sigurno su garancija da će se krajnji kupac vratiti i ponovno na polici odabrati naš proizvod.