Proizvodi

Gazirana pića

U ovoj kategoriji napitaka razvili smo osam okusa koji su standardni dio našeg asortimana.

SAMBI gazirana pića proizvode se u PET ambalaži volumena pola i dvije litre. Obzirom na smanjeni udio šećera u ovim proizvodima  koji smo nadomjestili zaslađivačima, smanjili smo i energetsku vrijednost napitaka tako da ne predstavljaju energetske bombe za organizam obzirom da se najviše konzumirju u vrućim ljetnim danima kada je bitno povećana potreba organizma za tekućinom.

SAMBI gazirana pića izbalansirana su tako da Vam sigurno ugase žeđ i istovremeno ostave kompletan štih i punoću okusa kojeg ste izabrali.   

 

Voćni sirupi

Ovu kategoriju SAMBI proizvoda razvijali smo u zadnje dvije godine  tako da danas možemo ponuditi devet okusa voćnih sirupa  koji se pakiraju u staklenu ili PET ambalažu od 1 litre.

Ako želite konzumirati sok koji u sebi sadrži samo prirodne šećere i određeni udio voća a istovremeno se u njima ne nelaze umjetna sladila, umjetne boje i konzervansi,  onda su naši voćni sirupi pravi odabir za Vas.

 

JUMP voćni sirupi u staklenoj ambalaži

Naše voćne sirupe u staklenoj ambalaži pronaći ćete na policama trgovina  pod nazivom JUMP voćni sirupi. Ono što je posebno ili drugačije od ostalih je Twist off zatvarač na staklenoj boci.

JUMP voćni sirupi  u staklenoj ambalaži su ono najbolje što možemo ponuditi u kategoriji voćnih sirupa. Sve što smo stavili unutra pažljivo smo birali, a staklo kao odabir ambalaže pruža nam još jednu dodatnu vrijednost obzirom da znatno utječe na dugotrajno očuvanje kvalitete proizvoda.

Poznato je da staklo kao ambalaža nije porozno, to jest, na njemu ne postoje nikakvi mikro otvori ili pukotine kroz koje bi zrak ušao u njega, tako da je proizvod potpuno ili hermetički zatvoren.

To opet garantira da je prirodni proces oksidacije koji utječe na svježinu, okus i boju samoga proizvoda maksimalno usporen.

Obzirom na to koliko smo pažnje i energije posvetili i uložili u razvoj ovih proizvoda, sigurni smo da će vaši receptori okusa i mirisa to odmah prepoznati i poslati vam poruku da su baš JUMP voćni sirupi proizvod na koji ćete dugoročno računati.

 

PREMIUM voćni sirupi u PET ambalaži

PREMIUM voćni sirupi su, kao što im i sam naziv poručuje, naš premium brand u PET ambalaži.

Kao i kod JUMP voćnih sirupa i u PREMIUM varijanti smo se potrudili da pružimo maksimum po pitanju kvalitete proizvoda. Priča koja je ispričana o JUMP proizvodima vrijedi i za PREMIUM brand, jedina prava i opipljiva razlika je u ambalaži. Naravno, jeftinija ambalaža znači i nižu cijenu prozvoda.

Sve ostalo smo već rekli …